SeppoHuhta Lannistumaton

"VIISAUS ASUU VANHOOS NAISIS" -OIKEASTI !

 Sosiaalidemokraatti,kirjailija Kaari Utrio on osoittanut olevansa rehti suomalainen nainen joka ajattelee omilla aivoillaan, eikä ole ruvennut vihreiden juoksutytöksi niin kuin aivan liian moni demari-,vasemmistoliittolais- ja kokoomuslainen nainen.

ASIAA !

KAARI UTRIO :

"Kuullessani sanat Afganistan tai Taliban tai Saudi-Arabia tai Kuwait lähetän kiitolliset terveiset eurooppalaisille esi-isilleni, jotka jaksoivat vuosisatoja puolustautua islamin ekspansiota vastaan. Kiitos heille kaikille El Cidistä Jan Sobieskiin. Kiitos ristiretkiläisille, jotka viivyttivät tulvaa sata vuotta.

KITOKSET PUOLALAISILLE,VENÄLÄISILLE;ITÄVALTALAISILLE

Eurooppalaisten naisten tulisi siunata itäisen Euroopan kansoja, jotka taistelivat urheasti islamia vastaan samaan aikaan kun länsieurooppalaiset kahakoivat keskenään tai hölmöinä katsoivat vierestä.

TEKOPYHÄ "SUWAITSEVAISUUS"

Nykyään on sopimatonta mainita ääneen islamin kielteisiä puolia. Länsimaisen suvaitsevaisuuden nimissä meidän pitäisi ummistaa silmämme toisten kulttuurien viheliäisiltä puolilta.Omaa kyllä saa haukkua. Kieltäydyn sellaisesta tekopyhyydestä. En ole lainkaan suvaitsevainen silloin, kun naisia sorretaan uskonnon nimissä. Minkä olen sanonut kristinuskon tavasta kohdella naisia sanon myös islamin tavasta.

ISLAM EI LUOVU NAISTEN HALVEKSUNNASTA

Naisten sorto ja halveksunta kuuluu olennaisena piirteenä islamilaiseen maailmaan. Jos siitä haluttaisiin päästä irti, koko kulttuurin pitäisi muuttua yhtä paljon kuin länsimainen kulttuuri on muuttunut tuhannen vuoden aikana. Mutta ei siitä haluta irti. Sortokulttuuri palvelee islamilaisen miehen etua."

Näin siis tuli jälleen todistettua pohjaalaanen sananlasku :

"Viisaus asuu vanhoos naisis " !

Kirjailija Kaari Utrio vastaa sanoistaan ja toimittaja Seppo Huhta tämän kirjoituksen väliotsikoinnista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Viisaus asuu vanhoissa pohjalaisnaisissa siinäkin muodossa että heidän ei tarvitse toitottaa tasa-arvon perään vaan että he tekemättä asiasta numeroa ottavat oman tasa-arvonsa juuri sellaisena kun he sen hyväksi näkevät.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Afganistaninkin lähetti naisten oikeuksien konferenssiin vain miehiä, koska afganistanilaiset naiset on kuin pohjalaisia: niin emansipoituneita ja vahvoja, etteivät mitään feminismiä tarvitse. Kaiken lisäksi kuulemma osaavat olla hiljaa seurakunnassa ja kunnioittavat perinteisiä arvoja: kotia, uskontoa ja isänmaata. :D

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Afganistanilaiset naiset tarvitsevat tasa-arvoa. Mikäli se edes lievästi kuuluu nykyiseen feminismiin, niin sen verran voin feminismiä tukea... tasa-arvon verran (todellakin mikäli se siihen enää kuuluu kaikkien kolmannen ja neljännen aallon jälkeen... vaikea sanoa). Tiedän kyllä miten Jiri asian haluaa vääntää, mutta surkeaa vitsiä parempaa tuosta ei saa. Monien kulttuurien perinteiset arvot ovat varsin karmeita.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Olisi korrektia vielä lisätä julkaisupaikka ja vuosi eli Iltalehti, 2001, sekä poistaa sitaattien sisältä itse laittamasi väliotsikot, koska ne eivät kuulu sitaattiin, vaikka kuinka niistä vastaisit.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

No mitä väliä koska iltalehti on ilmestynyt. Tässähän oli pääasia Kaari Utrion kiitollisuus siitä että esi-isät aikoinaan pysäyttivät islamisaation

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Joo, on tullut selväksi, että osalle kansasta ei lähdetiedoilla ole merkitystä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vanhuusko se Kaari Utrion trkein attribuutti on?

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Semminkin kun Utrio oli tuon kirjoittaessaan 58 v.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Ja pääasia että sivuasioihin kiinnitetään huomiota,että itse asia saadaan sivuutettua. Varsinkin jos se oñ oman mielipiteen vastainen

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Seppo Huhta voisi kirjoittaa ihan omia mielipiteitään, eikä leikata ja otsikoida Utrion 17 vuoden takaista kirjoitusta ja ratsastaa sitten tunnetulla nimellä.

Seppo Huhta

Olen lukenut,jaa varmaan kymmenkunta Kaari Utrion kirjaa ja pitänyt niistä kaikista - suosittelen lämpimästimyös miesten luettavaksi- Hän jos kuka on todellinen naisten asian ajaja,ei mikään vihervassufemari jolle ennen naisten oikeuksia tulee kuitenkin niiaaminen muslimimiesten edessä.Ja olkoonkin,että K. Utrio kirjoitti tuon yllä olevan vuosia sitten niin en ole kuullut,nähnyt tai lukenut,että hän olisi muuttanut mieltään,joka tietysti kovin joitakin harmittaa. Sen sijaan,että Kaarin mielipiteistä hermostuu niin kannattaisi pysähtyä miettimään sitä mitä tuo kirjoitus sisältää eli hän on täysin oikeassa.Ja,kun on menestynyt kirjailija niin voi sanoa mitä ajattelee,ei tarvitse pelätä,että joku ultrasuwakki yrittää tuhota sulta työpaikan niin kuin viime aikoina on tapahtunut. Niin, no voihan sitä tietysti valittaa hänen sadoille tuhansille lukijoilleen mutta luulenpa,että vaikutus olisi päin vastainen eli lukijoittensa ja faniensa määrä vain kasvaisi.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Kiitos Itävalta!
Viikon toistaiseksi hätkähdyttävinen uutinen on Itävallan oikeistopopulistisen puolueen sisäministerin viesti osavaltioiden poliisin tiedottamisesta vastaaville

Pyrkikää minimoimaan yhteistyö hallitusta arvostelevien lehtien kanssa.Mm Kurier oli mainittu.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Utrion kirjat ovat hyvää luettavaa, ja perustuvat tosiaan myös historiaan, näin olen ymmärtänyt.

Kumma juttu muuten, mutta Islamiin liittyvä kritiikki on hävinnyt lähes kokonaan toimittajien repertuaarista. Kannattaa muuten kuunnella ajatuksella toimittaja Sirkka Virtasen ajatuksia (2010) Islamista YLE n Areenasta. Podcast. Aihe pelotti myös toimittajaa itseään jo etukäteen.

Toimittaja Virtanen kysyykin, täytyykö maailman sietää uskontoa, joka kylvää pelkoa ympärilleen? Samalla Virtanen kysyy podcastissa myös naisten oikeuksien perään Islamissa ja muistuttaa osuvasti.

Islam tarkottaa alistumista.

https://areena.yle.fi/1-1841840

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Kaari on niin kovan luokan feministi, että kyllä " kansalliskonservatiiveilla " antifeministeillä on päänsäätämisvaikeuksia , jos aiotte Kaarin valita anti - islam rintamaanne johtamaan.

On totta, että islamilainen Eurooppa saattaisi olla kokonaan toinen kuin nykyinen.
Silloin kuitenkin niin moni muukin asia historiassa olisi mennyt toisin koko maailmassa,
että islaminkin kehitys olisi ollut toinen.

Mitä nyky - Euroopassa naisten ja vähemmistöjen oikeuksien uhkiin tulee , ne tulevat kyllä kokonaan muualta kuin
" islamista".
Antifeminismiä ja vähemmistöjen sorron vaatimista edustavat juuri islamfobikot itse .
Ja heidän verkostonsa kiristää otettaan monessa maassa, kaikilla elämänalueilla ja kaikissa kirkkokunnissa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Mitä nyky - Euroopassa naisten ja vähemmistöjen oikeuksien uhkiin tulee , ne tulevat kyllä kokonaan muualta kuin
" islamista".
"

------

No islam ei kyllä naisten oikeuksia tai vähemmistöjen oikeuksia tue. Ehket ole islamiin tutustunut, kun tuollaista sanot. Mikäli tuolle tielle lähdet, niin hankalaa on. Se että on myös islamin vastaisia tahoja, jotka ovat yhtä (tai lähes yhtä) sekaisin on tietenkin totta. Mutta vaikea niistä on suurempaa uhkaa saada. Tosin epäilen että meillä tuossa kohtaa on paha näkemysero, vaikka kummatkin ilmeisesti naisten oikeuksia ja vähemmistöjen oikeuksia kannatamme.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Elän alueella, jossa maahanmuuttajia on paljon.
"Poliittinen islam " ei vaikuta elämääni mitenkään. Eikä kenenkään muunkaan elämään.
Tavat ja uhat sanellaan ihan muualta käsin.

Muslimityttöjä vapaa- ajan harrastuksissa - joiden keskellä myös elän - eivät uhkaa suinkaan muslimimiehet vaan ihan muut miehet.
Varsinkin, kun menee radan toiselle puolelle, saa välittömän havaintoesityksen niistä uhista ja niiden edellyttämistä tavoista.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

1. On ihan eri asia puhua a) Euroopan uhista , b)eurooppalaisten naisten uhista tai c) musliminaisten asemasta .

2. Muslimnaisten asema ei uhkaa Eurooppaa yhtään mitenkään. Eikä Euroopan naisia.

3. Sen sijaan Agenda Europe ja muut vastaavat mitä suurimmassa määrin.

4. Tunnen musliminaisia ja heidän ongelmiaan ja kuuntelen heitä. Uskon heitä. Tuen heidän pyrkimyksiään ja oikeuksiaan sekä omaan uskoonsa että asemansa parantamiseen.

5. Muslimivaino ei palvele musliminaisten aseman parantamista eikä uudista islamia.
Sen vaikutus on täsmälleen päinvastainen.
Muslimien häätäminen Euroopasta ei taatusti paranna musliminaisten asemaa.

Seppo Huhta

Mä olen aina kannattunut myös puhunut ja esittänyt esim. Espoon valtuustossa naisten myös islamilaisten naisten ja tyttöjen oikeuksien korostamista.Lukekaa koraani ja swharialaki ja puhukaa sen jälkeen siitä kuinka muka islam ei ole uhka naisille .Niin oikeastaan tuo Kaari Utrion kirjoituksen viimeinen kappale on aikas terästä.Mä en pelkää islamia,mä inhoan sitä juuri lukemani ja valitettavasti myös kokemani perusteella.Ja juuri tästä syystä,kun koraani ja sharia laki ovat kaikkien saatavilla niin ihmettelen,että länsimainen nainen -kukaan puolustaa islamia,joka on ajastamme noin 1500 vuotta jäljessä,sehän syntyi 600-luvulla,eikä ole siitään muuttunut ainkakaan naisten eduksi.

Toimituksen poiminnat