SeppoHuhta Lannistumaton

RUOTSALAISET NE VASTA "VISAKALLOISIA" OVAT : )

 

 

 

 

RUOTSALAISISTA ENEMMISTÖ EI VIELÄKÄÄN- 2018- OTA TOSISSAAN AUTOJEN POLTTAMISIA JA JOUKKORAISKAUKSIA JA "NO GO" ALUEITA -TOSIN JÄLLEEN VIITISEN PROSENTTIA PIENEMPI OSA KUIN EDELLISKERRALLA -2014 JA TOISIN PÄIN: KUN SELVÄSTI TIUKEMPAA MAAHANMUUTTOPOLITIIKKA KANNATTI VIIME VAALEISSA NOIN JOKA KYMMENES NIIN NYT TUOTA MIELTÄ ON NOIN JOKA VIIDES RUOTSALAINEN.

KAKSI factaa yli muiden : Ruotsi Demokraatit nostivat kannatustaan n. 40 prosenttia ja Ympäristöpuolue eli Ruotsin Vihreät hukkasivat kannatustaan kolmanneksen verran.

VIHREÄT oli ylivoimaisesti suurin häviäjä,sen paikkaluku parlametissa putosi 25 aina 15 edustajaan.,SD:n kansanedustajien määrä nousi 49 aina 63 edustajaan.

LÄÄNEISSÄKIN SEKÄ KUNNISSA VIHREÄT ROMAHTI

KÄVIN läpi Ruotsin parlamenttivaalien lisäksi maakäräjävaalien ja kuntavaalien tulokset ja vihreille ne ovat todella myrkkyä: liki kahdessa kymmenessä maakunnassa vihreät saivat jaossa olleista tuhannesta maakäräjäedustajasta 30,kun SD sai 180. Tästä puuttuu vain tulokset Västra Götanlandin läänistä mutta pien läänin äänet ja paikat eivät suhdetta muuksi muuta.

KUN demarit selvisivät vajaan kolmen prosentin tappiolla ja Vasemmistopuolue Kommunistit voittivat niin Vihreät osoittautui punavihreän plokin ruosteiseksi lenkiksi joka petti !

Vihreät putosivat kokonaan pois kymmenistä kuntien ja kupunkien valtuustoista. Ja siellä missä pysyivat putosivat edllisten vaalein useimmiten nelnneltä sijalta viimeiseksi eli kahdeksanneksi.Tosin yhdessä kunnassa Ympäristöpuolue voitti,se sai nyt 6 ääntä,kun viimeksi ääniä tuli viisi mutta ei tuolla tuella nytkään irronnut paikkaa kunnanvaltuustoon.

NIIN koko Ruotsissa,sen lääneissä ja kunnissa Vihreiden rökäletappio aiheutti varmasti juuri heidän omaksi polttavaksi harmikseen tilanteen jossa kaikilla tasoilla niin valtakunnassa,kuin kaikissa lääneissä ja kunnissa SD nousi vaankieliasemaan.

VIHREÄT TEKIVÄT MEGALOMAANISIA VIHRHEITÄ AHNEUKSISSAAN :

SUURIN virhe oli lähteä hallitukseen demarien kanssa.Hallituksessa vihreät saivat läpi vain "lentoveron",joka rokottaa eniten juuri pienituloisia mutta myös joskus lomamatkaakin kaipaavia ruotsalaisia siis heitä joilta Miljöpartiet:kin ääniä kärttää.

HÖLMÖILYÄ oli myös valita ministeriryhmään kaksi ministeriä-ei kantaruotsalaisia- jotka joutuivat eroamaan talous yms. sotkujen vuoksi.

VIHREIDEN kannalta oli myös uppotolloa-suorastaan - jäädä hallitukseen,kun demarit rupesivat kiristämään mamupolitiikkaa, kun nimenomaan sen höllentämistä vartenhan vihreät suurelta osin meni hallitukseen siis saadakseen "uusäänestäjiä" ja sekin meni "hänekseen" siis pieleen.

VIIMEINEN "ponnistus" oli tehdä "vaalivaltti" Ruotsin valtavia vahinkoja aiheuttaneista metsäpaloista-joista ainakin osaa epäillään tahallaan sytytetyiksi. Siis ,että miljardien kruunujen vahinkoja koitetaan kääntää omaksi poliittiseksi eduksi-hävytöntä-.Ja savuverhona kieroille meiningeille käytettiin "ilmastonmuutosta".

JA tässä on tulos: neljänneksi suurin puolue putoaa kuin kivi -jumboksi - niin valtakunnassa,lääneissä kuin kunnissakin, ei yhtään ainoaa voittoa missään-paitsi tuo yksi ääni lilliputtikunnassa-. Esimerkiksi Tukholmassa suurin kuntatappio ja uppoaminen ynnä muiden joukkoon.

TOTTA on ,että Suomessakin vihreiden varmaan olisi viisasta vaihtaa puheenjohtajaa aivan oman etunsa vuoksi mutta Ruotsissa se on aivan välttämätöntä,koska jolleivat he sitä tee niin seuraavissa vaaleissa vihreät häipyy historiaan ja siellä ei tapahdu enää mitään.

EI,EN OLE HUOLISSANI VIHREISTÄ,PAREMMINKIN HEIDÄN HÖLMÖYDESTÄÄN TYYTYVÄINEN,OLEN HUOLISSANI RUOTSISTA JA SITÄ KAUTTA SUOMESTA :

Jos nimittäin meillä punavihreät,Kokoomus ja RKP löytävät toisensa seuraavien vaalien jälkeen niin me ajaudumme västämättä samalle tielle missä Ruotsi on nyt,totta kyllä naapurissa vaalien jälkeen on todennäköistä,että uraa ei kuljeta yhtä syvältä kuin viimeiset vuodet- Ruotsi Demokraattien keskeisen aseman vuoksi- mutta kuitenkin.Muuten on käsittämätöntä,että enempää kuin joka kuudetta ruotsalaista aikuista haukutaan rasisteiksi niin kuin viime vaaliyönä SVT:ssä kuulin hölistävän. SD sai yli 1,1 miljoonaa ääntä runsaasta kuudesta miljoonasta äänestä,vihreät reilun 280 tuhatta ääntä.

TIUKKA SAA OLLA JOPA PIRULLINENKIN MUTTA KESTÄÄ PITÄÄ KUN LEIKKIIN RYHTYY, SAMALLA KUITENKIN MUISTAA;ETTÄ " EI HAUKKU HAAVAA TEE ".MYÖS LAPSELLISET LOUKKAANTUMISET ON JÄTETTÄVÄ TEINEILLE

SUOMESSA puolin ja toisin vellova "vihapuhe "jossakin nettipalstoilla on pientä siihen verrattuna mitä länsinaapurissamme päästellään suorissa - ja nauhoitetuissa tv- ja radiolähetyksissä ja kirjoitellaan netissä ja lehdissä.Vaalipäivänä, vaalipaikalla uhattiin tappaa ruotsalainen SD:n kannattaja-raskaana oleva äiti- ja Ruotsin kokoomusta kannattava naishenkilö -eri puolilla Ruotsia.Onneksi poliisien kiirehtiminen paikalle säikäytti hyökääjät.

Ollaan me sentään viisaampia ja -jos pakko - niin soitetaan suuta mutta ei uhkailla hengenlähdöllä, pahoinpitelyillä ja käydä ihmisiin käsiksi.

UUDET VAALIT

EIKÄ tuossa vielä kaikki sillä vaaleista on tehty 900 vakavaa valitus-enemmän kuin koskaa ja syynä ovat moninaiset vaalivilppiepäilyt,joiden tekijöinä ovat pääosin paikalliset demarit.Nyt nimittäin näyttäisi siltä,että vaalivilpin kohteena ovat ennen muuta Ruotsi Demokraatit ja Moderaatit ja motiivina se,että ensiksikin on haluttu nmäin videdä SD:ltä ennen muuta parlamenttipaikkoja jopa puolen kymmentä ja vaikuttaa voimakkaasti siihen,että punavihreä plokki olisi suurempi kuin ns. porvaplokki. Ja jos em. arviot osuvat oikeaan niin mikään länsimainen maa-edes Ruotsi ei voi olla järjestämättä uusia vaaleja,koska sitä ei enää voisi pitää demokraattisena valtiona,eikä näin ollern tietenkään sillä olisi enää sijaa Euroopan Unionissa.

RUOTSIN VAALEISTA JÄI PÄÄLLIMMÄISIKSI :

ETTÄ eurooppalainen trendi toistui myös Ruotsissa eli maahanmuuttokriittiset -tavalliset kansalaiset - astuivat taas askeleen kohti rauhanomaisempaa Eurooppaa myös Ruotsin osalta ja Vihreä valhe on melkein kaikille jo paljastunut-Ruotsissa- : noin 96 %:a kansalaisista ei äänestänyt Ympäristöpuolue- Vihreitä,kun taas n. 18 % halusi erityisesti painottaa,että tahtoo Ruotsin pysyvän esim. parlamentaarisena monarkiana ja vastustaa jyrkästi isänmaansa muuttamista kansanvallasta kalifaatiksi.

MYÖS se on hieno asia-vaikka äänestysprosentti hieman putosi edellisistä vaaleista niin se oli nytkin 85:,siihen meidänkin pitää päästä.

Siunatuksi lopuksi haluan toivottaa naapurillemme varmasti vaikeista hallitus- ja budjettineuvotteluista huolimatta kansakuntana kaikkea hyvää . " Du gamla ,du fria,Du enskilda land " : )

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Rasismin pelossa ei uskalla kohta kukaan puhua mitään. Näin kävi englannissa 1400 tyttoä ulkomaalaiset raiskasivat, eikä virkamiehet uskaltaneet tehdä mitään. Hulluinta on että oman maan kansalaisia syytetään rasismista niin se johtaa juuri tähän.
https://yle.fi/uutiset/3-7434642

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

SEPI ASTUNUT KORKIN PÄÄLLE? :D

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Tosiaan mielenkiintoinen kirjoitus: Muotoilun ja oikeinkirjoituksen välillä vallitsee valtava epäsuhta; kirjoitusvirheitä ei juurikaan ole, mutta suuri osa juttua on HUUTAMISTA ja välilyönti on välimerkkien edellä (eikä perässä). Aivan kuin kyseessä olisi sinänsä sivistynyt henkilö, joka ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole netissä ollut eikä muutenkaan paljon kirjoitellut tai lukenut sitten oppikouluaikojen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nimenomaan ruotsidemokraatit pitäisi ottaa hallitukseen, niin seuraavissa vaaleissa kannatus olisikin mennyttä, tai puolue hajonnut.

Suomen tie on Ruotsin tie.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/flera-s...

Ulkomaalaiset olivat taas tapelleet Ruotsissa mutta jälleen kerran uutisesta jätettiin mamu-yhteys kertomatta.

Ei siis pidä ihmetellä jos Ruotsissa on politiikka aika sekaisin.

Seppo Huhta

Minä en ole todellakaan " astunut korkin päälle".Minä olen tutkinut nuo Ruotsin vaalit,tutkikaa tekin niin tiedätte mikä tilanne Ruotsissa on. Mitä taas kirjoitusvirheisiin tulee niin kovasti ovat pienempiä virheitä kuin Ruotsin vaaliviranomaisten jopa ilmiselvät rikokset.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Tyypillistä kun asia arkumentit loppuu hyökätään ihmista vastaan.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

TIEDÄ SITTEN KUMPI ON NOLOMPAA: HUUTAA KÄNNISSÄ VAI HUUTAA SELVINPÄIN NIIN ETTÄ MUUT LUULEVAT TÄMÄN OLEVAN KÄNNISSÄ.

Käyttäjän lahtipe1 kuva
Petri Lahtinen

Tässä kirjoituksessa asiasisältö jää täysin kirjoitus- ja kielioppivirheiden peittoon. Tekstin lukeninen oli sinänsä mielenkiintoista, mutta aivan toisesta syystä, mitä kirjoittaja ilmeisesti tavoitteli.

Toimituksen poiminnat