SeppoHuhta Lannistumaton

ÄÄripoikeiston "ajatuspajat" : Kanslaiassota uusiksi

Minusta on pöyristyttävävää - vaikka olen ehdottaoman snanavapauden kannattaja - , että nämä ääriokeuston "ajatuspajat" tekevät kaikkensa ajaaksen Suomen sata vuotta taaksepäin.

 

Esimerkiksi tämä "ajatuspaja" Libera on sitä mieltä, että naisten laajamman yrittämisen tiellä on hyvinvointiyhteiskunta, voiko enää pöhöpopulistisempaa möläystä kukaan tai mikään päästää suustaan.

Seko muka, että suomalaiset äidit ja perheet saavat nykyään suht kohtuullisen ajan olla lastensa ensi kuukausien tukena on väärin. Tosin sehän on näiden "pikkusoroksien" mielestä hirvittävää yksilön vapauden riistoa.

 

Fakta on kuitenkin se, että hyvän yritysjiohtajan osaamista, tietoa, taitoa tai kunnianhimoa tai yhteiskunta- ja mediasuhteita ei määrää se mitä on alapäässä vaan mitä on yläpäässä.

 

SATA VUOTTA TAAKSEPÄIN

 

Jos tehtäisiin niin kuin liberat ja nämä muut ahneuden uskonlahkot niin olisimme takaisin siellä missä sikisivät kansannousut, kapinat ja sisällissodat.

Koska se mitä nuo alkeellisen ahneet pikkupas....... haluvat, on luokkayhteIskunta tasan marxilaisessa kontekstissa.

Jos liberat saisivat tahtonsa läpi niin siitä, ei seuraisi muuta kuin verta, kuolemaa ja  mustia hameita.

 

Mahtaa näitä kuolemanenkeleitä itsekkyysideologioinen pistellä pirusti, kun edes Kokoomus ei uskalla niille lämmetä - ainakaan julkisesti -.

 

Se mitä kirjoitin se kannattaa tsekkaa historista:

Kun suuret massat ajetaan ultra - absotuullitseen köyhyyteen niin siitä ei seuraa kuin kapina,.

Ja kyllähän nämä sen tietävät ja tietävät, että silloin tulee ruumiita mutta kaipa he ajattelevat, että: " mittatappiota, normaalia hävikkiä" jos ja kun menee, niin menee myös omia-- Koska olen varma, että eivät ne niin totaallitol.... ole, että kansalaiset, kansa ja kansakunnat noin vain nöyrtyvät niiden silmittömän isäntien ahneuden edessä

Minä en ole  minkään valtakunnan vasemmistolainen mutta joku raja ahneudellakin.

 

Esimerkiksi nämä ajatushautomo Liberan tyypit voivottelivat suununtain Hesarissa, kuinka on mahdollista, että heitä ei oteta vakavasti.

Taivaan vallat miksi pitäisi ottaa vakavasti sellaiset tyypit jotka tarjoavat meille  liki sata vuotta sitten maatuneiden kartanonherrojen, paroonien tai muiden huijareiden omanedun ja hillittömän riistämisen ideologia siis tosissaan.

 

Valitettavasti vain on niin, että nykyinen Kokoomus ja RKP ovat palanneet sadan vuoden takaiseen maailmaan.

Mutta sori vaan, me emme anna sen tapahtua uudestaan.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Seppo Huhta

Hemmetisti ´kirjoitusvirheitä. Olen pahoillani mutta asian ymmärsitte!

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Muokkaa toiminnolla pääsee jälkeen päin korjaamaan jo kertaalleen julkaistua tekstiä. Nykyisenlaisessa asussa teksti palvelee lähinnä niitä jotka suhtautuvat kriittisesti Perussuomalaiseen ajatusmaailmaan.

Käyttäjän lkarppi kuva
Lauri Karppi

Kyllä, jopa otsikossa on kaksi. Tämä johtaa siihen että sisällön puimisen sijaan sosiaalisessa mediassa tälle naureskellaan esimerkkinä siitä että perussuomalaiset eivät osaa kirjoittaa.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Meillä on Suomessa vapaus ajatella. Pidän liberan ajatuksia kiinnostavina. Toivon kuitenkin, että tulevaisuudessa kansalaissodat vältetään. Siinä Suomen sodanjälkeinen tasavalta on ollut erinomainen. Suomalaiseen demokratiaan mahtuu monta eri aatetta, niin libera kuin perussuomalaiset ja kommarit sun muut.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Einojuhani Rautavaara kertoi saaneensa sävellyksen opettajaltaan (Aaron Copland) seuraavan neuvon: "Lopuksi, muista aina kerran vielä tarkistaa bassolinja!"

Käyttäjän valtaajaloistoa kuva
Timo Peltonen

Totta. Etumerkitkin olisi hyvä tsekata.

Markku Nieminen

En itsekkään kannata "liberaa" mutta onhan hyvä että joku on jotain mieltä asioista.

Kokoomus = lähinnä julkisen sektorin pierunpidättäjien äänillä 20 suomen perintörikkaimman ja muutaman muun ryhmän kuten autokoulunomistajien etuja ajava vasemmistopuolue.

RKP = Rasistinen Kieli Puolue, ei mitään muuta.

Harri Lahtinen

On loistavaa että Suomessa on vihdoin oikeistolainen ajatuspaja ja tulee hiukan toisenlaisia mielipiteitä ja ajatuskulmia, olemme saaneet jo aivan tarpeeksi kuulla ja lukea tätä yksipuolista naivia hurskastelevaa vasemmistolaista paskaa, toivottavasti keskustelu alkaa nyt mennä monipuolisempaan ja avoimenpaan suuntaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Julkisuuteen Libera päästää kyllä ihan rauhallista tekstiä. Ainakaan ay-liike ei tällaisesta provosoidu.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Voisitko Kalevi olla spammaamatta muiden blogeissa. Ei ole kovin sopivaa.
Keskusteluun osallistuminen on toki suotavaa ja toivottavaa mutta jos rajan vetäisi tuohon spammaamiseen.

Käyttäjän timpuri kuva
Timo Uppala

Nykyinen hallitus ja päätöksentekokoneisto on jo osoittanut kyvykkyytensä ideoida. Meillä ei ole varaa enää jatkaa samalla mallilla.

"Paneelin jälkeen Lepomäki tviittasi seuraavaa: Pro:n Antti Rinne korostaa ay-liikettä hyvinvoinnin luojana ja hyppää autonkuljettajan kyytiin."

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Huhdan ilmeisen voimakkaassa tunnekuohussa väsäämä kirjoitus menee metsään heti alkumetreillä, sillä sen perusoletus on, että hyvinvoivanvaltion kritisointi tarkoitaa samaa kuin äärimmäinen ahneus ja pahuus. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa, vaan itse asiassa päinvastoin.

Liberassahan pohdittiin juuri naisten yrittäjyyden esteitä. Pohdinnan motiivina oli siis naisten aseman parantaminen. Se, että libera tuli tulokseen, joka on Huhdan mielestä väärä (eli, että syy naisyrittäjien vähäiseen määrään olisi hyvinvoivassavaltiossa) ei vielä millään tavalla todista sitä, että Liberan tarkoituskin olisi ollut paha ja motiivina ahneus.

Sananvapaus on erittäin tärkeä arvo, ja se takaa oikeuden kritisoida myös hyvinvoivaavaltiota. Toki se tietysti myös takaa oikeuden vetää tuosta kritiikistä melonin nenään ja naputella blogiinsa artikkelintapainen, joka vilisee termejä pikkusoros, pikkupas..., kuolemanenkeli, yms. Ei siitä mitään järkevää keskustelua synny, mutta onpahan osoitus, että Liberan ajatukset osuivat kohdalleen. Jotain vikaa järjestelmässä on oltava, jos sen kohtaama kritiikki saa aikaan noin voimakkaita tunnereaktioita.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Otsikossaan Huhta väittää ajatuspajojen lietsovan uutta kansalaissotaa, mikä on jo pöyristyttävää. Ovatko vapauden aatteet persuille näin vaikea aihe?

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Ei se perussuomalaisuudesta johdu. Vapauden aatteen vihaajia on kaikissa puolueissa. Tietysti sitä enemmän mitä enemmän "vasemmalla" puolue on, ja perussuomalaisethan on melko vasemmistolainen puolue.

Mika Lehtinen Vastaus kommenttiin #21

Vapaus on egon luoma illuusio, populistinen ideaali.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Ei Huhdan kannat liene PS kantoja. Huhtan tuomio oli väärä, asioilla on usein useita näkö vinkkeleitä.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Jaa.. tällaista loma-aikaan. Tossavainen saisi opettaa medialukutaidon lisäksi mediakirjoitustaitoa.

Merja Heikka

Pienenpieni osatotuus näillä ns. liberaalien ajatuksissakin ehkä on. Kyllähän se, että ihminen pistetään oikein elämässään loukkoon ja ahtaalle, pistää taisteluvireen ja yrittämisenkin päälle. Kumminkin, olen samaa mieltä blogistin kanssa, kokonaisuutena katsoen tilanne olisi heidän maailmassaan katastrofaalinen: lisää köyhyyttä, lisää pudonneita, enemmän toivottomuutta...

Tietysti se, että joku voisi olla oman onnensa seppä hädässä, se edellyttäisi toisenlaisia olosuhteita. Pitäisi olla enemmän saumaa sille yrittäjyydelle. Sotien jälkeen ihmisillä oli töitä, ja yrittäjillekin paljon tehtävää. Nykyisin pienestä ponnistaminen on hieman monimutkaisempaa.

Jäi mainitsematta oikeastaan olennaisin asia: heidän politiikkansa ajaisi ihmiset nykytilanteessa rikollisuuteen. Jos ei muuta mahdollisuutta ihminen näe edessään kuin hirttoköysi tai pimeä bisnes, niin useimmat tarttuvat varmaan jälkimmäiseen mahdollisuuteen. Meissä elää kaikissa se pieni toivo, toivottavasti. :)

Käyttäjän tuomasaarni kuva
Tuomas Aarni

Näistä kirjoituksista tietää, koska on osuttu häränsilmään, ja ollaan yhteiskunnallisen tabun äärellä.

Argumentteihin ei vastata vasta-argumenteilla, vaan ad hominemilla. Mielipide sanotaan väitteen esittäjästä, eikä siitä, mitä on sanottu.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Avainsanoja ovat "kartanonherra" ja "parooni." Persusäätiö lietsoo torppareita kapinaan, mutta tuhlaa aikaansa. Ollaan sen yhteiskunnallisen tabun äärellä, että äärivasemmisto on soluttautunut Perussuomalaiset rp:n sisälle.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Siltä joskus vaikuttaa! Monilla on vain omat näkemykset päälimäisenä, eikä vaivaudu ymmärtämään toisen ajatusta jos sitä ei ole varusteltu aivan pehmoseksi. Suomessa on mielipiteen vapaus.

Käyttäjän JussiPelkonen kuva
Jussi Pelkonen

Emme muuten ymmärtäneet, Seppo! - Eikä niin kauheasti kannata tehdä korjauksia kännisepustuksiin hetkeä alkuperäisen sepustuksen jälkeen - erityisesti jos se korjauskin sisältää kirjoitusvirheitä...

Seppo Huhta

Minäkö äärivasemmistolainen ? No, voi Pyhä sentään, kaikesksi on sanottu mutta, että äärivasemmistolaisen.

Kirjoituksellani tarkoitin sitä, että jos "kaikki olemme oman onnemme seppiä" niin kyllä siinä niin käy, että köyhät sortuu elon tiellä ja sikarikkaat sen kun porskuttaa, eikä siinä ole mitään vasemmistolaisuutta, että näin sanoo.

Jos kaadamme liberoitten halujen mukaan hyvinvointiyhteiskunnan viemäristä historian likasankoon niin seurauksena on ensin Espanjan ja Kreikan tapainen massatyöttömyys ja sitten alkavat isot mielenosoitukset, mellakat, hulinointi, ryöstely ja sitten joku keksii ottaa käyttöön kata pidempää ja sitten ollaankin kapinan kanssa tekemisissä.

Vai uskooko joku tosissaan, että suuret työttömien ja köyhien massat tyytyvät vain vinkumaan riistäjän ruoskan alla. No, ainahan EK:n linnakkeessa ja liberoitten hautomoissa voi toiveunia nähdä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Itseasiassa tämän palstan kokoomusnuoret uskovat,että köyhät vain suostuvat kuolemaan pois ilman meteliä. Näyttöäkin ilmeisesti on..

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Ei siihen tarvita edes kokoomus-nuoria, vaan ihan Sepon omista joukoista löytyy ihmisiä, jotka haluavat estää "heikomman aineksen" lisääntymisen.

http://miratiirikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Sitä vaan, että nuo Liberan "ahneet pikkupas..." eivät mitään sotaa aloita. Eivätkä sitä halua. Mutta totta on sekin, ettei mitään eduskuntaa olisi tähän maahan saatu 1900-luvun alussa ilman kovaa painostusta. Eugen Schauman sai muistaakseni Senaatintorilla kasakan ruoskasta ja äänioikeusmielenosoitus täytti nuo tienoot ääriään myöten.

Ainakin minä uskon ihan tosissaan, että suuret työttömien ja köyhien massat tyytyvät vain vinkumaan ruoskan alla. Egyptistä kuuluu tietysti kummia.

Käyttäjän TeemuTurpeinen kuva
Teemu Turpeinen

Häh mikä Kansalaissota? Voisi kuvitella, että Libera voisi väittää, että mitään Kansalaissotaa ei ole ikinä tapahtunutkaan. Niin uskomattomia ovat heidän kommentit. Taso on jopa huonompi kuin yleisissä ajatushautomoissa (juottoloissa). Mutta Seppo olen kyllä samaa mieltä kanssasi Liberasta ja olen tosissaan pohtinut, että miten Libera voi olla niin pihalla. Realiteetit, moraali ja logiikka aivan kummia. Huvittavaa oli, kun ihmettelevät, että heidän sanomansa ei uppoa ihmisiin. Eipä uponnut edes Jungeriin, jonka oisi voinut kuvitella olevan helppo nakki.

Harri Lahtinen

Suomessa ei edes ole kunnon oikeistolaista puoluetta. Perussuomalaisia sanotaan (haukutaan) äärioikeistoksi mutta kuin luki heidän ohjelmansa viime eduskuntavaaleissa niin se muistutti kaikista eniten vasemmistoliiton ohjelmaa jos ottaa pois maahanmuuttopolitiikan.

Seppo Huhta

"ÄÅripoikeistoa" ne ovat nämä oikeiston hautomot- Rahoittajat ainakin ovat laitaa myösten nalleja, muita rikkaita miehiä tai vastaavat tiedot-

On se sitten kumma, että mikään ei riitä, kun ahneus on asiana.

Ja olen oikeasti sitä mieltä, että levottomuuksia syntyy meilläkin jos köyhä kansa tai sellaiseen joukkoon itsensä lukevat ajetaan liian ahtaalle tai he kokevat Asian niin olevan.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Marisijat voisivat tehdä niitä työpaikkoja, kova uho on niitä kohtaan jotka on alkaneet tai joutuneet yrittäjiksi? Yrittäjät niputetaan samaan nippuun olipa iso tai pieni, heti haukutaan riistäjäksi? Olisko vasurien lopultakin alkaa yrittäjiksi, kaikki menisi heille töihin, palkka olisi iso eikä tarvitsisi tehdä paljon mitään..

Seppo Huhta

Todellakaaan yrittäjiä ei voi laittaa samaan nippuun. On hemmetin paljon eri asia olla microyrittäjä, vaikkapa myydä kopiointipalveluja tai olla kaverin kanssa siivousyrittäjä kuin Fazerin johtaja joka esim. vuonna 2010 tienasi 2,8 miljoonaa ja maksoi siitä silloin 27 prosenttia veroa, kun hänen sihteerinsä maksoi 34 prosenttia ja hänen mielestään suhde oli aivan oikea.
Jos tää F:n omistaja olisi perustanut ko. yrityksen niin jotenkin saattaisin ihan vähän hänta ymmärtää mutta kun ketku on istunut "valmiiseen pöytään", niin veroprosentti 27 - tuolloin - on tietenkin syvältä ja poikittain-.

Olen itse ollut kahteen kertaan yrittäjä - en tehnyt konkurssia kummallakaan kerralla - mutta tiedän, että pienyrittäjän arki ei ole ruusuilla tanssimista tai jos onkin, niin niissä on pirusti piikkejä.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Mainio kirjoitus, kannattaa jakaa laajemminkin. Monilla on hyvin väärä käsitys Perussuomalaisista ja siksi vastustavat heitä, vaikka juuri he ovat enää työväen puollella.

Toimituksen poiminnat